3 produkter du inte trodde var tech

Då var det hög tid för några nya fräcka sexleksaker, men var ska du egentligen börja och vilka leksaker är värda att kika på? Jag kommer nedan att bjuda på lite inspiration och exempel på tre olika sorters sexleksaker som är fantastiska att dra nytta av i antingen sovrummet eller kanske till och med utanför hemmet.

1. Dildos med sugkopp för handfria lekar

Sexleksaken som borde finnas i varje kollektion är de älskade dildoarna. Med flera olika material, storlekar, färger, former och funktioner är det lätt att påstå att det finns en dildo därute som passar just dig helt perfekt. För spännande lekar på egen hand är det gynnsamt att vända dig till en dildo med sugkopp då dessa kan fästas på antingen golv eller väggar för onani utan att behöva använda händerna.

Klicka på följande länk om du vill få tillgång till en hel uppsjö av olika dildovarianter: https://www.mshop.se/sexleksaker/dildos. Om du inte är helt säker på vad som blir passande för just dig kan du testa på ett helt dildo-set som gör det möjligt för dig att prova dig fram för att hitta din favorit!

2. Rabbit vibratorer för njutning på flera nivåer

Kanske har du tidigare hört talas om de utomordentligt populära Rabbit vibratorerna, och det är inte för intet. Den här typen av leksak är så eftertraktad då den både stimulerar klitoris och G-punkt samtidigt. Det är inte ovanligt att Rabbit vibratorer smidigt laddas upp med hjälp av en medföljande sladd, men det finns också modeller som använder sig av batterier.

Rabbit vibratorer tillåter dig att prova på flera olika vibrationsinställningar så att du ska kunna få just den styrkan som intresserar dig, och med två olika motorer kan G-punktstimuleringen och klitorisstimuleringen ställas in separat. Det som är så bra med den här typen av vibrator är även att det både finns mycket billiga och relativt dyra varianter, så oavsett vad din budget ligger på är det fullt möjligt att lägga vantarna på en fantastisk vibrator.

3. En appstyrd vibrator kan göra susen för offentliga lekar

På tal om vibratorer kan du hitta alla appstyrda vibratorer här. Hur fungerar då den här typen av leksak? Jo, du kopplar den till din mobil och laddar ner en applikation för att styra vibratorn genom din telefon. I många fall resulterar detta i att du har fler vibrationslägen att välja mellan än hos ordinära vibratorer, och det är inte helt ovanligt att du till och med kan skapa dina egna vibrationsmönster i mobilen.

Appstyrda vibratorer är dessutom perfekta för parlekar då en person kan njuta av vibrationerna medan den andra styr styrkan och läget med hjälp av sin mobil. Detta öppnar dörren till riktigt fräcka lekar!

Related Posts