Gör ditt uterum till något alldeles extra

Förvandla ditt uterum till den där oasen där du kan samla energi och kraft. Vare sig det är en stor trädgård, en lite mindre uteplats eller en balkong som du har, gör det så mycket att inreda med fina och bekväma trädgårdsmöbler.

 

Trädgården eller balkongen – ditt extra rum

Många gånger inreder vi med själ och hjärta våra hem, men glömmer kanske bort uteplatsen lite. Det där extra rummet där det är så trevligt att samla familj, släkt och vänner för härliga middagar eller andra sammankomster. Då kan det vara praktiskt att satsa på lite fler trädgårdsmöbler – det ser hemtrevligt och inbjudande ut med många sittplatser. Placera gärna trädgårdsmöbler av olika typer i små grupper i din utomhusmiljö. Det är trevligt att bjuda in till festliga sammankomster utomhus under den varma årstiden och då kan det vara en bra idé att även satsa på en del hopfällbara trädgårdsmöbler, som du enkelt kan plocka fram när det är många gäster som du bjuder in.

Glöm inte heller bort att inreda även trädgården eller balkongen med ljuskällor. Det gör så otroligt mycket och skapar en härlig atmosfär och en spännande effekt. I dag finns det så många bra varianter av utebelysning som ger ett härligt sken under de magiskt mörka sensommarkvällarna.

 

Skydda dina utemöbler

Numera finns det trädgårdsmöbler i väldigt bra kvalité, men trots det är det viktigt att ta hand om dem ordentligt för att de ska få så lång livslängd som möjligt. Rengör dem regelbundet. Ofta räcker det att bara torka av dem med en fuktad trasa för att de ska hålla sig fräscha. Om du vill skydda dem extra är det en god idé att investera i möbelöverdrag. Ett bra tips till de allra finaste utemöblerna!

På vintern kan det vara bra att ta in möblerna i ett förråd för att skydda dem mot vädrets makter.

 

Related Posts