Vilka vattenglas föredrar du?

Vatten är något som de flesta dricker och det ur en mängd olika typer av glas. Det spelar ju inte lika stor roll att ha rätt form på denna typ av glas som det är med vinglas eller drinkglas. Dock kan det ju vara trevligt att hitta snygga vattenglas som passar in i ditt hem med dina övriga glas, bestick och tallrikar. Du kan hitta vattenglas hos Kitchen Living Dining samt att de även har en massa bra tillbehör för både hem och kök.

Hitta snygga glas för vatten

Vattenglas finns i olika former och storlekar. De traditionella höga och slanka glasen är perfekta för servering av kallt vatten och is, medan andra former som kupa eller tumbler kan passa för olika tillfällen. Välj en design som passar din personliga stil och inredning.

Sedan är det även så att vattenglas tillverkas av olika material, inklusive glas, kristall, och plast. Glas ger en ren smak och är ofta det mest populära valet för vatten. Kristallglas kan ge en elegant touch, medan plastglas är praktiska för utomhusanvändning.

Storleken på vattenglasen varierar, från små och eleganta till större och mer robusta. Tänk på användningssyftet; små glas kan vara bra för formella tillställningar, medan större glas kan vara mer lämpliga för vardagligt bruk.

Bra tillbehör för dina vattenglas

Det är inte fel att även satsa på bra tillbehör för dina vattenglas, som en elegant vattenkaraff till exempel. Den kan inte bara hålla vattnet kallt längre utan ger också ett stilfullt sätt att servera vatten vid bordet.

Gillar du kolsyrat vatten så kan det vara idé att investera i en bra kolsyremaskin. Skaffa gärna isformar med så att du kan göra is till ditt vatten.

För att undvika kondens på glasets yta, särskilt under varma dagar, överväg glasskydd eller kylmattor. Dessa små tillbehör kan hålla din dryck sval och ditt bord fritt från ringar.

För att skapa en festlig atmosfär kan du dekorera vattenglasen med citronskivor, färska myntablad eller frusna bär. Det ger inte bara smak utan också en visuell aptitretare.

Related Posts