Förgyll dina anställdas dag med frukt på jobbet Stockholm

Om det finns någonting som kontorsarbetare uppskattar så är det en liten paus då de kan promenera bort till snack-bordet för lite kaffe, bullar och frukter. Lyckligtvis nog är det lättare än någonsin att få frukt på jobbet Stockholm. Allt du behöver göra är att besöka https://www.fruktkuriren.se/ och prenumerera på en av deras fruktkorgar. Få korgen levererad till ditt kontor veckovis utan någon bindningstid!

Välj mellan en fruktkorg, fruktlåda eller fruktpåse

När du har bestämt dig för att investera i frukt på jobbet Stockholm är det dags att välja rätt. Du kan antingen beställa en fin korg som placeras i fikarummet, fruktpåsar med namnskylt för de som ofta är på språng eller en fruktlåda för att enkelt fördela innehållet mellan olika platser på kontoret.

Vilken sorts frukt som korgen, lådan eller påsen ska innehålla väljer du vid beställning, och om du vill vara säker på att allting är ekologiskt kan du vända dig till EKO-varianten. Det är med andra ord lätt som en plätt att göra allas dag så mycket bättre.

Schyssta villkor som förbättrar upplevelsen

Utöver möjligheten att välja en skräddarsydd korg, låda eller påse finns det ytterligare fördelar att lyfta fram. Vid beställning är det nämligen fullkomligt fri frakt som gäller, och där finns inte heller några dolda avgifter. Du betalar för din korg, och sedan är det klappat och klart.

Värt att veta är att det inte bara är frukt som står på menyn. För att se till så att tilltuggsbordet är komplett kan du också beställa några av tillbehören. Behöver ni exempelvis ost och smör till bullarna? En skål med nötter? Kanske mjölk till kaffet eller en hel påse bananer? Allt detta och mer kan du få tillsammans med frukt på jobbet Stockholm.

Related Posts